Archief

Clubavond Paulien Bunskoek WOENSDAG 24 april – Natuur als rode draad door mijn leven

By 24 maart 2019 No Comments

Let op!! Dit is een woensdag!

Van vogels en zeezoogdieren naar insecten

Op woensdag 24 april is natuurfotograaf en dierenarts Paulien Bunskoek bij ons te gast. Ze schrijft het volgende over haarzelf:

“De interesse in de natuur is bij mij al vroeg begonnen door de vogels in onze tuin en door mijn opa, die me aan de hand meenam in de natuur van Twente en me erover vertelde. De liefde voor fotografie kwam pas later en is aangewakkerd door mijn beroep als dierenarts en een grote interesse in zeezoogdieren. Door de fotografie is er steeds meer respect en voorkeur voor juist hele kleine dieren ontstaan en heb ik me verdiept in de macrofotografie.”

Ze neemt ons mee op haar fotografische reis door de natuur en vertelt hoe deze uit de hand gelopen hobby en haar werk als dierenarts haar inspireren en mede vormen tot wie ze is. Ze laat ons ook zien hoe ze werkt met een super macro objectief en daar wat meer abstracte foto’s van bijvoorbeeld insecten mee maakt.

Opgeven kan in dit topic op het forum.

Leave a Reply