Welkom bij Natuurfocus

Natuurfocus is een vereniging van en voor natuurfotografen in Oost Nederland.

Natuurfocus is een vereniging van en voor natuurfotografen in Oost Nederland en inmiddels ver daarbuiten. De naam zegt het al, we houden ons bezig met natuurfotografie in al zijn aspecten. De vereniging is er voor de beginner als voor de meer gevorderde fotograaf en heeft Holten als thuisbasis.

Binnen de vereniging willen we elkaar helpen om de eigen fotografie verdere te ontwikkelen, door onder meer het delen van kennis en het uitwisselen van tips en adviezen. Een van de beste methodes is immers nog altijd het leren van andere fotografen. Binnen de vereniging is er alle gelegenheid om met elkaar in contact te komen en samen op pad te gaan. Op deze manier gaat er vaak een wereld aan mogelijkheden voor je open.

We organiseren maandelijks clubdagen en avonden. De clubdagen vinden vaak plaats in de vele mooie natuurgebieden die Nederland rijk is. Tijdens de clubavonden, die in Holten worden gehouden, worden diverse aspecten van het fotograferen besproken. Van het bewerken van je foto’s tot het maken van presentaties met beeld en geluid. Ook worden er regelmatig workshops en cursussen georganiseerd en externe fotografen uitgenodigd om een lezing te geven.

Tot slot hebben we een website met daarop o.a. een ledenforum, waarin leden foto’s kunnen plaatsen en commentaar op geplaatste foto’s kunnen geven. Graag zien we dat er een natuur-educatieve waarde van onze foto’s uitgaat.

Ben je natuurfotograaf en/of wil je jezelf hier verder in ontwikkelen meld je dan nu aan als lid!

Huishoudelijk reglement

Benieuwd naar ons huishoudelijk reglement?
Bekijken

Foto van de maand

Foto van de maand uitgelicht